23-03-2017

SFEERMAKERS VOOR IN HUIS




 
Na een jaar hard klussen zijn wij afgelopen zomer naar ons nieuwe stekkie verhuisd. De basis is gelegd, nu op zoek naar mooie sfeermakers en accessoires. Hiervoor ben je bij DEENS.NL aan het juiste adres.

Een goede reden om meer groen in huis te halen zijn deze prachtige plantenstandaards van Ferm Living.  Ze zijn nu ook verkrijgbaar in mooie zachte kleuren, wat de keuze er niet makkelijker op maakt…:) Mix de strakke vormgeving van de standaards met de naturel look van de rieten manden van Madam Stoltz wat zorgt voor een spannend geheel!

Gelukkig  hoef je niet persé groene vingers te hebben om de natuur in huis te halen. Deze mooie set borden van Bloomingville met botanic dessin wil je toch gewoon zichtbaar in je keuken hebben? Misschien dan ophangen aan de muur? En wat zijn ze stoer;  de wit-mint-groene vazen van Bloomingville. Geïnspireerd op de seventies en helemaal hip in je interieur. 


Tot slot nog een mooi merk om in de gaten te houden: het Deense merk Bungalow. De handgestempelde theedoeken zorgen voor sfeer in je keuken en zijn een lust voor het oog. Kortom veel mooie woonaccessoires in de shop van DEENS.NL!

Styling & fotografie Ilona de Koning - www.studiobril.nl

1 opmerking:

  1. Wij bieden leningen met 3%, bieden wij schuld consolidatie leningen, business lening, persoonlijke lening, autoleningen, hotel leningen, student lening, persoonlijke lening Home herfinancieren leningen, voor meer informatie Email: (trustenquiry05@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen