01-05-2018

Tijd om je moeder te verwennen!


Moederdag staat voor de deur. Voor mij een mooi moment om op zoek te gaan naar een uniek en passend cadeau. Iets wat mijn moeder niet zo snel voor haarzelf zou kopen. DEENS.NL heeft dit jaar wel erg mooie producten.
Zo verkopen zij sinds kort de fijne verzorgingsproducten van Meraki in de webshop. Ga je voor een heerlijke bodylotion met organische zee duindoorn of de Meraki handcrème met een vleugje munt?
Ook voor een mooi sieraad ben je bij DEENS.NL aan het goede adres. Ik was gelijk verliefd op deze prachtige ketting met franjes van Madam Stoltz. De ketting is gemaakt van plaatstaal in combinatie met geweven katoen en jute. Chique en stoer tegelijk. Leuk om samen te geven met de glazen box van Madam Stoltz (kleur antiek brass). Een geweldig mooie sieradenbox die gezien mag worden!
Ga je liever voor een interieuritem dan is de monograph retro alarmklok een origineel cadeau. Deze is verkrijgbaar in bordeaux en blauw. Het is een echte blikvanger voor je interieur. Je kan er niet alleen de tijd op af lezen, maar ook heel handig, de datum.Met de Madam Stoltz bamboe producten zit je altijd goed. Een mooie mand met handvaten. Leuk als wasmand in de badkamer of als opberger in de woonkamer. Ook de set bamboe schalen (3 stuks) is voor allerlei doeleinden te gebruiken, denk aan tijdschriften of groenten/ fruit. Dat wordt nog moeilijk kiezen. Ik heb mijn keus al gemaakt. En jij?Styling & fotografie Ilona de Koning - www.studiobril.nl

3 opmerkingen:

 1. Wij bieden leningen met 3%, bieden wij schuld consolidatie leningen, business lening, persoonlijke lening, autoleningen, hotel leningen, student lening, persoonlijke lening Home herfinancieren leningen, voor meer informatie Email: (trustenquiry05@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een persoonlijke lening nodig om uw bedrijf te starten of uw bedrijf uit te breiden? Heeft uw bedrijf, bedrijf of branche financiële ondersteuning nodig? Wij verstrekken leningen aan geïnteresseerde personen die op zoek zijn naar leningen met een goede trouw en een Godvrezende band. Deze financieringsagent verstrekt leningen aan klanten met een rentetarief van 2%. Het zijn ontwerpprogramma's die passen bij uw budget, geen vooruitbetaling. Als u een dringende lening dringend nodig hebt, neem dan contact met ons op via e-mail: kplenders@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb je een lening nodig?
  Bedrijfslening / bedrijfslening / persoonlijke lening
  Elke vorm van lening.
  Zo ja, neem contact met ons op voor meer info:
  Opmerking: alle reacties moeten worden doorgestuurd naar: calvinloanhome@aol.com Of info.calvinscottloanhome@aol.com
  Site: https://calvin-scott-loan-financial-home.business.site/?
  Tel: +1 (631) 319-8499
  WhatsApp: +1 (631) 856-6483

  BeantwoordenVerwijderen