02-11-2016

TERUGBLIK OP DE OKTOBER WOONMAAND


Terugblik op de oktober woonmaand

Door gastblogger Carolien Manning 
 
Ook dit jaar was oktober weer dé woonmaand! De maand om je huis eens flink om te gooien :-), want het is een maand waarin je veel inspiratie op kunt doen voor inrichten van jouw huis aan de hand van de laatste trends. Diverse woonbeurzen zijn te bezoeken en websites & shops richten zich in deze maand op de leukste acties en trends. 

Ook dit jaar bezocht ik in oktober de VT Wonen & Design Beurs in de RAI in Amsterdam. Als interieuraddict wil je dit niet missen. Ik in ieder geval niet! :-) Vele trends komen voorbij op de, voor mij, meest uitgesproken woonbeurs van Nederland. Wat was het genieten. Wat was er veel te zien. Badkamers, keukens, woon- en slaapkamers, verf, etc. Alles voor in en buiten je woning komt voorbij. 

fotlijsten deens.nl




Tijdens mijn bezoek aan de RAI, zag ik de bekende Botanic trend, maar ook de beton- en goudtrend volop voorbij komen. En het laatste is een trend die 'stiekem' de kopertrend aan het overnemen is. Leuk, want wat mij betreft is het een trend, die net als de Botanic trend goed te combineren is met aarde- en houttinten, maar ook erg goed te combineren is met pastel. Ik ben fan! En de kleuren van het jaar? Voor 2016 is de kleur Okergoud :-). Demin Drift is dé kleur van 2017. Een blauwige kleur die super te combineren is met goud en natuurlijke tinten.  Verliefd!


Fotolijsten Madam SToltz



Voor ons huis, bestelde ik op Deens.nl een aantal kleine accessoires, passend bij de trend(s) van nu. Accessoires met een goudtint en een accessoire, gemaakt van natuurlijk materiaal. Nu de kleur Demin Drift nog :-). Ik koos voor een wandhanger en voor doorzichtige fotolijsten van het merk Madam Stoltz. Ook voorbij zien komen op de woonbeurs van 2016. Fan!'


wandecoratie

1 opmerking:

  1. Wij bieden leningen met 3%, bieden wij schuld consolidatie leningen, business lening, persoonlijke lening, autoleningen, hotel leningen, student lening, persoonlijke lening Home herfinancieren leningen, voor meer informatie Email: (trustenquiry05@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen