01-10-2014

SPECIAAL MOMENTJE | ACTIE WOONMAAND BIJ DEENS.NL

SPECIAAL MOMENTJE

We hebben weer een speciaal momentje bij DEENS.NL want de oktober woonmaand is weer begonnen en natuurlijk doen wij hier ook aan mee. Al vele jaren staat oktober in het teken van wonen. In oktober wordt het weer slechter en krijgen veel mensen de kriebels iets aan het interieur te veranderen. De nieuwste trends moeten weer in huis gehaald worden en er wordt gezorgd voor een extra gezellige sfeer in huis voor de koudere dagen. De woonmaand zit vol met leuke evenementen zoals de woonbeurs in Amsterdam, Dutch Design Week in Eindhoven en andere stedelijke activiteiten. DEENS.NL heeft de afgelopen jaren op de woonbeurs gestaan, maar slaat dit jaar een keertje over. Niet getreurd want we gaan sowieso zelf een kijkje nemen en maken het deze week dubbel en dwars goed online. 


Tijdens de woonmaand gaat DEENS.NL starten met de merkenmaand, dit houdt in dat we iedere week van oktober een ander merk in de spotlights gaan zetten met vette kortingen, leuke winacties en natuurlijk een hoop wooninspiratie en aanbiedingen. We starten de maand oktober met Madam Stoltz, gevolgd door House Doctor, DEENS eigen label, Nordal en tot slot ferm LIVING. 
DEZE WEEK: MADAM STOLTZ WEEK! 

Omdat we deze week niet op de woonbeurs staan gaan we het goedmaken met 15% korting op de hele Madam Stoltz collectie!! Deze actie loopt gedurende de woonbeurs van 30 september t/m 5 oktober. Met de kortingscode: MAS15. Ook zullen we deze week inspiratiefoto’s van Madam Stoltz op de inspiratiepagina en social media plaatsen en kun je jezelf lekker laten verwennen. 


Houd onze website en de social media de komende maand goed in de gaten, want daar word je blij van!! Heel veel inspiratie en shopplezier op onze website. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten