29-09-2014

DIY | FOLLOW THE FEATHERS

DO IT YOURSELF

De vogeltjes hebben hun jonge weer groot gebracht en hebben een welverdiende periode voor zichzelf. Genoeg tijd en energie om hun veren vachtje op te frissen en hun oude veren los te laten en dat allemaal precies op het juiste moment, want hun veertjes zijn de opkomende trend. We zien ze steeds meer om ons heen, zo ook deze winter. Het is nu de tijd om op zoek te gaan naar de mooiste veren, maar heb je ze na een hele boswandeling nog niet gevonden dan kun je ze natuurlijk altijd nog in de winkel kopen. Maar nu is de vraag, wat moeten we eigenlijk met deze veren?

Tussen de foto’s van de kinderen en het gezin is het dit najaar te leuk om wat afwisseling te creĆ«ren vanuit een verrassende hoek. Hierbij komen de veren goed van pas. Zorg voor stoere elementen tussen de familiefoto’s en klem de veren in je fotolijsten. Een goede tip is het gebruik van een fotolijst die aan beide kanten van glas is, zoals de fotolijsten van Madam Stoltz


SO…. DO IT!
  1. Ga op zoek naar de mooiste veren, in de natuur of gewoon in de winkel.
  2. Zorg dat je de te gekke fotolijstjes van Madam Stoltz in huis hebt. Je hebt deze lijstjes van Madam Stoltz in groot en klein en je hebt keuze uit staande, hangende en dubbele lijstjes. Je kunt het zo gek niet bedenken. 
  3. Klem de veren net als een foto tussen het fotolijstje en je krijgt een prachtig resultaat. 

TIP! Probeer dit ook eens met mooie bloemetjes of prachtige herfstbladeren.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten