22-02-2017

ZOMERSE WANDKLEDEN EN MUURDECORATIE

Femke & Hilde van muurstylist.nl vertellen je alles over de nieuwste trends voor aan de muur. 

Zomerse muurhangers van Madam Stoltz

Brr, wat is het toch koud. Nu de winter opnieuw het land heeft bereikt, heb ik echt de neiging om de hele dag te kijken naar zomerse plaatjes, zomerse kleding en zomerse woonitems, in de hoop dat ik het weer warm krijg. Jullie ook? Langzaamaan beginnen de winkels gelukkig hun winterspullen weer te vervangen door vrolijke lente en zomer items. Zo ook het merk Madam Stoltz die een ontzettend mooie collectie muurhangers en wandkleden heeft uitgebracht. Vandaag delen we onze favo’s uit de collectie met jullie!

Wanddecoratie Madam Stoltz

Ah, ik krijg helemaal zin in de zomer wanneer ik deze mooie plaatjes en wanddecoratie van Madam Stoltz zie! Madam Stoltz, een Deens woonmerk met een vleugje India, heeft onlangs haar nieuwe lente- en zomercollectie uitgebracht. De collectie bestaat onder andere uit prachtige aardewerken potten en vazen, speelse kussens en trendy wandhangers. Vooral deze laatste woonaccessoires vind ik ontzettend mooi. De macramé wandhangers zijn het afgelopen jaar echt een trend geworden. Je ziet ze overal voorbij komen, wat zeker niet vreemd is. Ze zien er super mooi uit en zijn een erg leuke toevoeging aan je interieur. Madam Stoltz heeft goed ingespeeld op deze trend door een hele hoop nieuwe wandhangers aan haar collectie toe te voegen. We laten je er een paar zien!
Kijk nou, zo mooi! Hier krijg je toch helemaal zomervibes van? Ik zou ze zo aan mijn muur hangen. In de zomer zouden ze ook erg leuk in de tuin kunnen staan, trouwens. Wordt je schutting meteen een stuk minder saai van!
Love it! De mooie witte kleur van deze macramé wandhanger staat overal goed bij! Door het kleine formaatje is het dé perfecte wanddecoratie, die je aan je interieur kunt toevoegen. Wie wil er nou niet zo’n awesome sfeer in huis?
e wandhanger op deze afbeelding vinden we ook ontzettend leuk. Hij is niet gemaakt van macramé, wat een leuke variatie is op de standaard wandkleden. Deze is geloof ik gemaakt van zeegras, wat een perfecte zomerse sfeer in huis creëert. Hieronder nog een paar van onze favorietjes, die je allemaal terug kunt vinden op Deens.nl
Wij zijn helemaal verliefd dus neem snel een kijkje in de shop!
Houd trouwens de komende week de social media van muurstylist.nl goed in de gaten, want er zou wel eens een leuke winactie met een van de producten van Deens op kunnen verschijnen... ;)



2 opmerkingen:

  1. Wij bieden leningen met 3%, bieden wij schuld consolidatie leningen, business lening, persoonlijke lening, autoleningen, hotel leningen, student lening, persoonlijke lening Home herfinancieren leningen, voor meer informatie Email: (trustenquiry05@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Always a tapestry
    in your style!
    the informative content. We have a large collection of handmade wall hangings in many different shapes and sizes. So there is always one that matches the style of your interior. But your own print is also possible.

    Wandkleden

    BeantwoordenVerwijderen